Stensmyckens grundare

MIN FÖRSTA STEN 💎

För cirka 7 år sen så fick jag min första sten, ett stort hjärta av Selenit och det blev startskottet på en fassination av ädelstenar. Deras otroliga kraft och inverkan på vår kropp och själ gjorde att jag startade en samling av halvädelstenar. Den har under åren växt och blivit stor och min kunskap om varje sten har blivit större och större. Mitt intresse för smycken har jag också haft med mig i många år och tillsammans har Stensmycken kommit till.

VEM GRUNDADE STENSMYCKEN?

Jag heter Louice Kvarnström. Jag är utbildad förskollärare och jag har arbetat inom det i 10 år. Mitt i livet så fick jag chans att stanna upp, utvärdera och starta om, så just nu så läser jag till Änglaterapeut på Svenska Helingskolan samt har startat Stensmycken med mina handgjorda smycken. Arbeta kreativt är något jag gjort under hela min karriär och nu får jag chansen att skapa vackra smycken av halvädelstenar, vilket jag är så tacksam över! Mina tankar om smyckena som jag designar är att de tillverkade efter dina behov i livet där du befinner dig, är en av mina drivstenar i mitt kreativa arbete. 

Stensmyckens historia

På min födelsedag för 4 år sen startade jag Stensmyckens Facebook sida, en idé jag haft under en tid. I början var tanken att visa upp mina smycken till några som var lika kristalltokiga som jag! Kul att få arbeta kreativt och samtidigt få visa mina alster. Mina smycken blev med tiden mer och mer populära och försäljningen började öka! Under åren har jag utvecklat min designer stil på smyckena av halvädelstenar och lärt mig mycket om alla fantastiska kristaller, material och olika tekniker.